PDA

View Full Version : Sub-domains



watfords
30-07-2003, 12:50 PM
Help!!!!

I currently have a subdomain for my local scout network attached to my groups website, however I am unable to display any of the logos, pictures etc on the site.

Also when I create links to other areas of the site they do not work properly

I create and mange the site on dreamweaver.

Does anyone have any suggestions you can visit the site at polaris.2nw.org.uk

Thanks Greg

Scott
30-07-2003, 01:34 PM
The site's not appearing at all from here - I'd get the person who manages the account which your subdomain runs off to check that the subdomain is installed correctly - from here it looks like it isn't!

3rd Gosport Webmasters

watfords
30-07-2003, 03:34 PM
I have now got the subdomain up and as you can see there is some good old rubbish coming out about maintainance, but still unable to link to anything within the site

watfords
30-07-2003, 04:08 PM
Cheers 3rd Gosport

I think I have now got things sorted but going to take some time to resolve it. Your suggestion worked and hopefully it will all be ok soon

Greg :-D :-D :-D