Results 1 to 9 of 9

Thread: Problem with posting

  1. #1
    Senior Member Gooders's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Posts
    1,412
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problem with posting

    On the Escouts website, when I create a forum post or reply to one I am not getting the tool bar that allows me to change font, text size, links etc.

    I would add an image of what it looks like but without the toolbar I don't know how to :( If anyone can tell me the correct [] codes I'll add it in [img]?)

    Have I inadvertently checked an option somewhere? Any ideas?

    Thanks,

    Stephen
    Stephen Goodman

    All opinions expressed here are my own and do not necessarily reflect those of my Group, District or any other organisation of which I am a member.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    747
    Thanks
    3
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Same here - the formatting options are all missing... Something to do with the other problems over the last couple of days rather than something we've done I think.

  3. #3
    GSL & AESL shiftypete's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Leeds
    Posts
    12,451
    Thanks
    3,633
    Thanked 1,217 Times in 807 Posts
    Oh yeah I have the same thing, hadn't noticed 'till now

    Peter Andrews ESL of Headingley Pirates ESU, Group Scout Leader & Webmaster of Falkoner Scout Group
    www.falkonerscouts.org.uk

    Previous Scouting Roles
    2003 - 2013 ABSL
    2017-2018 AGSL

    Wike, North Leeds District Campsite - www.wikecampsite.org.uk
    www.leeds-solar.co.uk
    Please note all views expressed are my own and not those of any organisation I'm associated with

  4. #4
    Senior Member roger-uk's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    6,653
    Thanks
    1,530
    Thanked 890 Times in 549 Posts
    [QUOTE=shiftypete;281644]Oh yeah I have the same thing, hadn't noticed 'till now[/QUOTE]

    Me three - come back you waywards toolbars
    Roger Woods
    Assistant Group Scout Leader,
    1st Sawley (All Saints) , Long Eaton

    NSRA Air Rifle instructor
    GNAS Archery Instructor
    County Archery Assessor
    Radio Amateur (G8XAN)

  5. #5
    Escouts Team & System Dev Magician's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3,596
    Thanks
    128
    Thanked 376 Times in 163 Posts
    I will take a look just now.

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

  6. #6
    Escouts Founder Richard's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Midlothian, Scotland
    Posts
    6,633
    Thanks
    9
    Thanked 328 Times in 135 Posts
    Other than the post lost what restored was a backup obviously the data was a issue but I doubt this particular problem is due to the power cut

  7. #7
    Escouts Team & System Dev Magician's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3,596
    Thanks
    128
    Thanked 376 Times in 163 Posts
    Fixed.

  8. #8
    Senior Member Gooders's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Posts
    1,412
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    [QUOTE=Magician;282078]Fixed.[/QUOTE]

    Thanks Gavin. Out of interest, what was the problem?

    Stephen
    Stephen Goodman

    All opinions expressed here are my own and do not necessarily reflect those of my Group, District or any other organisation of which I am a member.

  9. #9
    Escouts Team & System Dev Magician's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3,596
    Thanks
    128
    Thanked 376 Times in 163 Posts
    The WYSIWYG editor shouldn't load on mobiles.
    The logic was:
    If smart phone: don't load
    If older phone: don't load

    I just never added the 'if browser:load' part. All my changes got restored when the DB failed.

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

Similar Threads

  1. Posting Videos
    By Richard in forum Announcements
    Replies: 8
    Last Post: 26-05-2005, 09:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •